Rendelési feltételek

 

Rendelés
Érvényes rendelést Ön csak regisztráció után, a szállítási és számlázási adatainak megadásával adhat fel. Kérjük regisztrációja során csak valós adatokat adjon meg !
 
Ha a kiválasztott terméket meg szeretné rendelni, a Kosár gombra kattintva kezdeményezheti az áru vásárlását. Miután berakta a kosárba az Önnek tetsző termékeket, folytathatja a vásárlást. 
Kosarának tartalmát folyamatosan ellenőrizheti, megváltoztathatja. Egy vásárlás alkalmával több terméket is tehet a kosarába. A vásárlás befejezése után a Pénztár gombra kell kattintani. Addig nem kerül feldolgozásra a megrendelése, amíg Ön a rendelési pontokon végig nem haladt. 
 
Számlázás
A kiszállításra kerülő termékekről tételes számlát küldünk Önnek, amelyen a vevő megegyezik az Ön által megadott számlázási címzettel. 
 
Szállítási feltételek
Szállítási határidő a megrendelés feldolgozásától számított 10 munkanap.
A megrendelt árut minden esetben utánvétes, értékbiztosítással ellátott súlytól és mérettől függően levélben vagy csomagban továbbítjuk. A megrendelt árut a Magyar Posta kézbesíti Önnek. Ennek költségét a mindenkori postai díjszabályozás határozza meg. Amennyiben a kézbesítő az áru átadását nem tudja teljesíteni, a levélről vagy csomagról értesítést hagy. A küldeményt ezután az értesítésen megjelölt postahivatalban és az ott feltüntetett határidőn belül, a megadott hivatali idő alatt lehet átvenni. Ha Ön ezen a határidőn belül, nem veszi át a levelet vagy csomagot, úgy a posta visszajuttatja részünkre.
Ha ugyanarról a címről több alkalommal is visszakapjuk a csomagot, fenntartjuk a jogot, hogy automatikusan töröljük a megrendelést, illetve arra a címre csak előre fizetés esetén szállítunk.
Kérjük a küldemény átvételekor még a kézbesítő jelenlétében ellenőrizze annak sértetlenségét. Ha a csomag sérült és nincs hozzá mellékelve sérülésről szóló kárfelvételi jegyzőkönyv, kérjük, ne vegye át a csomagot!
A reklamációk érvényesítése érdekében kérjük, őrizze meg a csomag kifizetését igazoló bizonylatot!
 
Fizetési feltételek
Ön az Interneten keresztül adta le a megrendelést, a termék ellenértékét minden esetben a levél vagy csomag kézhezvételekor, utánvéttel, a kézbesítőnek fizeti. 
A megrendelt áru vételárán felül a vevőt terheli a szállítás költsége. A vételár mindig a megrendelt áru mellett feltüntetett fogyasztói ár, amely tartalmazza az Áfát is. A számlát a csomagban találja majd meg, a megrendelt termék mellett.
Ha a rendelési feltételekkel kapcsolatban kérdése vagy észrevétele van, az anita@szamydogfashion.hu e-mail címen keressen bennünket bizalommal.